HOWL TAKIMI PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: SPRING ŞAMPİYONU OLDU

Kadro, ödül havuzundan en büyük payı alarak PUBG Global Series 1’e katılıyor

AMSTERDAM, HOLLANDA - 27 MART 2023 - KRAFTON, Inc., HOWL'un PUBG EMEA Championship: Spring kazananları olduğunu duyurdu. Yunus Emre 'Deli' Ağaç, Ahmet Salih 'RuerN' Demirbaş, Semih Can 'LAHZA' Şahin, Berke İdris 'Scofeld' Öztürk'ten oluşan kadro, 26 Mart Pazar günü 3 gün süren amansız mücadelenin ardından 15 takımı daha mağlup etti. PUBG Global Series 1 (PGS1) ve 750 PUBG Global Championship (PGC) Puanı için otomatik katılım hakkına ek olarak 100.000 ABD doları tutarındaki ödül havuzundan 25.000 ABD doları tutarındaki birincilik ödülünü de aldı. Acend Club az bir farkla ikinci olurken PGS1'e doğrudan davet aldı.

Dişini Tırnağına Takan Bir Büyük Final

PEC: Spring EMEA takımlarının yıl sonundaki PCG’ye katılmaları için gereken önemli PGC puanlarını elde etmeleri adına sunulan ilk fırsattı. Ayrıca global partner olmayan iki takımın da PGS1’de yer alması için bir fırsat sunuyordu. PEC: Spring playoff’larının alt grubundan yükselen HOWL takımı, Büyük Finaller’deki zamanın çoğunu liderlik tablosunun zirvesinde geçirse de turnuvanın son gününün bitimine doğru birinci sıradaki konumları oynamaya başladı. Son oyuna ikinci sırada başlayan takım, RuerN’in tam anlamıyla son saniye skor puanı alması Exalt’ın çorba parası çıkarmasına son saniyede engel oldu. Final puan toplamını HOWL ile paylaşan fakat daha az sıralama puanına sahip olan Acend Club, hak ettiği ikinciliği elde etti. Her iki takım da PGS1’e yükselirken karşılaşmanın son dakikalarına kadar büyüleyici bir şov sergileyen Exalt ve FUT Esports, sırasıyla üçüncü ve dördüncü sırada yer aldı.

Always-On Sahura Doğru

Türkiye'de Ramazan ayı nedeniyle “Always-On Sahura Doğru” isimli özel bir espor etkinliği düzenleniyor. Dört hafta sürecek etkinlikte en iyi 16 takım 22 Nisan'da Büyük Finaller’de yarışacak.

Etkinliğin ödül havuzu haftalık 5.000 TL & 18.400 G-Coin, Büyük Finallerin ödül havuzu da 20.000TL & 50.000 G-Coin'dir.

Büyük Final, 22 Nisan 2023 21:00'da PUBG: BATTLEGROUNDS Türkiye Resmi Twitch kanalında yayınlanacak. Utimikk, Timurlengx ve Canalem aksiyonun her adımında izleyiciye rehberlik edecek yetenekler olarak yer alacaklar. Yayın sırasında izleyiciler ayrıca özel eşya kodları alabilecekler.

Kayıt detayları için lütfen ilgili blog gönderisine bakınız.

PUBG Esports hakkında daha fazla bilgiyi pubgesports.com adresinde ve resmi sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz: YouTube, Twitter, Instagram, Facebook, Twitch ve TikTok.

PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgiyi https://emea.battlegrounds.pubg.com/tr/ adresinde ve resmi sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz: YouTube, Twitter, Instagram, Facebook, Twitch ve TikTok.

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG STUDIOS, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings, Dreamotion, Unknown Worlds ve 5minlab’den oluşmaktadır.

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, Moonbreaker, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Dokuz ülkede 3.000 kişilik bir ekibe sahip olan KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlayan birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirkettir. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.krafton.com adresini ziyaret edin.