Medya bildirimi

DESTON, PUBG: BATTLEGROUNDS GÜNCELLEME 18.2 İLE PC’de ÇIKIŞINI YAPTI

KRAFTON; PUBG: BATTLEGROUNDS’ta yeni bir dönem başlıyor, çünkü oyundaki 18.2 güncellemesi artık PC sunucularında aktif ve oyuncular PUBG: BATTLEGROUNDS'un dokuzuncu haritası olan Deston'a giriş yapabilirler. Oyuncular Deston ile birlikte yükselticiler, yardımcı paraşütler, benzin istasyonları, hava tekneleri ve daha fazlası dahil Güncelleme 18.2 ile gelen yeni özellikleri deneyimlemeye başlayabilirler.

Tüm yama notlarını BURADAN inceleyebilir ve oyunseverlerin PUBG Partneri Mithrain'in gerçekleştirdiği seslendirmenin keyfini çıkarabilecekleri yama raporu videosuna BURADAN ulaşabilirsiniz. Deston ile ilgili detaylar ve haritada sunulan yeni özellikler aşağıdadır:

• Yeni Harita: Deston - PUBG: BATTLEGROUNDS'un en yeni 8x8 haritası artık çıkışını yaptı ve, yakın gelecekte geçen, yakılıp yıkılmış Deston dünyası oyuncuların keşfetmesi için artık hazır. Deston, oyunculara çeşitli bölgeleri ziyaret etme ve aralarında geçiş yapma fırsatı sunuyor: PUBG: BATTLEGROUNDS'un gelmiş geçmiş en yüksek gökdelenlerinden birine ev sahipliği yapan, sular altında bir şehir merkezi; çamurlu bir bataklık, tertemiz sahiller, büyüleyici dağlar ve Lodge’u; PUBG: BATTLEGROUNDS’un şimdiye dek tasarlanmış en yüksek binasını tanıtıyor. Deston, öne çıkan bir harita olarak sunulacak ve Solo, Duo ve Takım TPP ve FPP modlarında oynanabilecek.

• Yardımcı Eşyalar - Arttırılmış dikey hareket için yükseltici ve halihazırdaki eşyalar olarak paraşüt de dahil, Deston'ın yeni özel yardımcı eşyalar artık erişilebilir durumda. Bu harita yardımcı eşyaları, Deston'a girdikten sonra oyuncuların envanterlerine yerleştirilir ve oyuncular bunları dilediğince kullanılabilir. Deston baz istasyonları, oyuncuların Deston'da uzak mesafeleri hızla seyahat etmek için yükselticiler ve paraşütlerin kullanımını bir arada kullanabilmesine olanak tanıyacak. Bu eşyalar özel oyun içi etkileşimleri ortaya çıkarır ve oyuncuların oyunun içine adapte olmasına engel olmadan oyunculara yeni oyun akışı sağlamakla görevlidir. Eşyalar envanter ağırlığını etkilemeyecek ve kendi envanter slotlarını işgal etmeyecektir.

• Yeni Özellikler - Deston, benzin istasyonları, güvenlik anahtarları/kapıları ve dron odaları gibi yeni özellikler sunar. Oyuncuların Deston'da dolaşırken araçları doldurmaları için haritada aktif benzin istasyonları bulunur fakat vurulurlarsa yıkıcı bir patlamaya sebep olabilecekleri için doldurma riski size aittir. Deston'ın güvenlik ekibinin geri dönmediği ve oyuncuların bulması için haritanın çevresine güvenlik anahtarları bıraktığı doğrulandı. Bu güvenlik anahtarları bulunursa, yüksek seviyeli ganimetler elde etme fırsatı için güvenlik kapılarının kilidini açma özelliğine sahiptir. Dron odaları Deston'da bulunur ve oyuncular artık daha az riskli yollarla, daha yüksek seviyeli ganimetler elde etmek için Dron taktiksel teçhizatını kullanabilirler. Bu özel odalara yalnızca dron erişebilir ve oyuncular tavanda veya açık bir pencerede küçük açık alanlar aramalı ve yüksek kaliteli ganimetler veya özel anahtarlar bulmak için oraya doğru uçmalıdır.

• Yeni Silahlar: O12 ve MP9 - Oyuncular artık Deston'ın özel silahlarını, O12 pompalı tüfeğini ve MP9 hafif makineli tüfeğini test edebilirler. O12, orta ve kısa menzilli çarpışmalarda daha verimli olabilecek, tüm silahlara kıyasla yüksek isabet oranı ve menzile sahip, 12 kalibrelik bir silahtır. MP9 ise herhangi bir oyuncunun yakın bir sıkışmadan kurtulmasına yardımcı olacak büyük miktarda ateş gücüne sahip bir kısa mesafe hafif makinalı tüfektir.

• Yeni Araç: Hava Tekneleri - Hem havada hem suda bir araca mı ihtiyacınız var? Hava teknesi sayesinde oyuncular farklı arazi tiplerinde araç değiştirmekle uğraşmak zorunda kalmayacaklar. Hava Tekneleri su kütlelerinde çok hızlı ilerler, karada maksimum 76 km/s hızla hareket eder, beş kişiye kadar taşıyabilir ve yalnızca Deston'da kullanılabilir.

• Türkiye Deston Topluluk Turnuvaları: Türkiye’deki PUBG severler Deston’ın çıkışını kutlamak adına, PUBG partnerlerinin yer alacağı çeşitli topluluk turnuvalarını merakla beklemeye başlayabilirler. Bu etkinlikler sırasında katılımcılar oyun içi eşyalar Survivor Pass: Deston Weapon Pack ve Golden G-Coin kutularını kazanma şansına sahip olacaklar ve Twitch sohbetlerinde Contraband kuponları kazanabilirler. Bu etkinlikler çeşitli PUBG partnerleri kanallarında, 15-25 Temmuz tarihleri arasında canlı olarak gerçekleştirilecek. PUBG partnerlerinin yayın takvimi hakkında detaylı bilgi yakında PUBG: BATTLEGROUNDS Türkiye Twitter hesabından açıklanacak.

Deston hakkında daha fazla bilgi için lütfen Deston sayfasını ziyaret edin. PUBG: BATTLEGROUNDS ile ilgili en son bilgiler için lütfen emea.battlegrounds.pubg.com/tr adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (YouTube, Twitter, Instagram, Facebook, Twitch ve TikTok) takip edin.

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studios, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings, Dreamotion, Unknown Worlds ve 5minlab’ten oluşmaktadır.

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, NEW STATE MOBILE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.krafton.com adresini ziyaret edin.