​​​​​​​PUBG: NEW STATE HİNDİSTAN’DA ÖN KAYITLARIN AÇILMASIYLA 40 MİLYON ÖN KAYIT SAYISINI AŞTI

KRAFTON, Inc. oyunun resmi çıkış tarihini Ekim ayında açıklayacak

AMSTERDAM, HOLLANDA - 17 Eylül 2021 - KRAFTON, Inc., PUBG: BATTLEGROUNDS’un yaratıcıları bugün, PUBG: NEW STATE’in geçtiğimiz ay 28 ülkede yapılan ikinci başarılı alfa testi sonrası Google Play ve Apple App Store’da 40 milyon ön kayıt* sayısını aştığını duyurdu. Bununla beraber KRAFTON, Inc., ön kayıtların Hindistan’da da açıldığını ve ön kayıt sayısının yükselişine katkısı bulunduğunu belirtti.

Şirket ayrıca PUBG: NEW STATE’in resmi çıkış tarihini Ekim ayında açıklayacaklarını duyurdu.

PUBG: NEW STATE İdari Yapımcısı Minkyu Park, “Tüm dünyadaki oyunumuzu seven oyuncuların coşkusu ve onların PUBG Studios’a olan inançları ile bu başarı seviyesini ulaşabildik,” dedi ve “Şimdi ise İkinci alfa testi boyunca aldığımız değerli geri bildirimlere odaklanıp bu yıl ilerleyen bir tarihte oyunu resmi olarak yayınlamadan önce daha da güçlendiriyoruz. Tüm imkanlarımızı, hayranlarımızın PUBG: NEW STATE’ten hem eğlence hem de istikrar açısından beklentilerini karşılaması için adıyoruz. " diyerek düşüncelerini aktardı.

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG: BATTLEGROUNDS'un yaratıcıları PUBG Studios tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sürülecek. PUBG: NEW STATE, PUBG: BATTLEGROUNDS'un orijinal battle royale deneyimini yeniden yaratıyor ve bu deneyim onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale oyunu haline getiriyor.

Daha fazla bilgi için lütfen www.newstate.pubg.com adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (Twitter/Instagram/Facebook/YouTube) takip edin.

*Android ön kayıtları Çin ve Vietnam’ı kapsamaz.

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studio, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings ve Dreamotion'dan oluşmaktadır.

KRAFTON,
PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.krafton.com adresini ziyaret edin.